Är jag paranoid

Ja Ebba tycker att jag är paranoid bara för att jag vill ha lite av mina saker u hennes väska (och att hon har lite av sina saker i min väska) om någon av oss skulle tappa bort vår väska sånt händer faktiskt!! Vi har iaf skrivit en packlista och börjat på värdfamiljbrevet såå taggade:D
// Sofie


Vår värdfamilj

Hej
Tänkte bara säga att jag och
Ebba och jag ska skriva ett brev till vår värdfamilj och sen är det ju bara att hoppas på svar:) i helgen var vi och köpte bikinisar till sommaren känner verkligen att den är här snart och sommar betyder språkresa!!
Lägger upp en bild på mig nu i mjukisdress :)
KRAM


55 dagar

Om 55 dagar sitter jag på ett flygplan på väg till Englan och min första språkresa, nu tänkte jag berätta varför jag valde att åka till torquay.
Jag och Ebba gjorde en +och- lista med alla resmål i England då vi visste att vi ville åka till England där väder, aktiviteter, storlek på stad och London resornaslängd var inräknade sen satt vi en hel kväll och valde men kom till sist överens om torquay! Vi har även explorer pass dey bestämde vi ganska snabbt då våra föräldrar frågade ni ska ha explorer pass va? ;)

Att jag valde att starta en torquay blogg beror på att jag själv har änvänt mig mycket utav bloggar då jag ska ta reda på vad man som sts elev får göra.

Varför STS?
Jo Ebba tyckte dom verkade trevligare;) jag har även kollat lite mellan EF ochSTS och vad jag tror har sts mer koll på eleverna och bättre scheman, aktiviteter osv och alls bloggarna som har länkats på STShemsida har jag läst särskilt de som åkt till torquay.

Det var lite om varför jag valde vissa saker angående min språkresa
KRAM<3


My page

Fick inloggningen till my page igår tror jag och loggade så klart in. Nu är det inte långt kvar såå taggade och lite osäker när vi bokade var det så långt kvar men nu!!! Packlista fick jag också och vi som inte ens tänkt på packningen nu måste jag köpa en väska och börja packa.
Kram


10 snabba fakta om mig

-jag är en 14 årig tjej från stocholm
-jag ska på språkresa nu i sommar
-kompisen jag åker med har jag känt i 13 år
-heter sofie
-älskar djur och att simma/bada
-älskar att resa och har rest en del men aldrig utan familjen
-älskar att baka
-otrolig oteknisk så blir det problem på bloggen skyller jag på det
-har en hund, en jack russel
-ska bo i värdfamilj med min kompis
 
kram
p.s om någon som läser det här ska till torquay eller har några frågor komentera då din kik. mail eller något så vi kan höras:D

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0